Hyvän olon trainerit

OLOTrainer

Tiina Saario

OLO Trainer Tiina Saario

”Pieni päätös päivässä”

Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja motivointi ovat Tiinan erikoisalaa. Tiina on kuntohoitaja, FAF Personal Trainer, kuntosali- ja allasjumppaohjaaja ja on suorittanut myös liikuntalääketieteen ja ravitsemustieteen perusopinnot sekä ppp-painonhallintaryhmän ohjaajakoulutuksen.

Tiina uskoo lempeään mutta jämäkkään tsemppaamiseen. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa kuntosaliharjoittelua – usein pienikin päätös päivässä riittää kohentamaan kuntoa! Yli 20 vuotta kuntohoitajana ja 10 vuotta PT:na toimineen Tiinan lempilaite OLOFitnessillä on vartalon kiertolaite.

OLOTrainer

Jarno Palonen

OloTrainer Jarno Palonen

”Vähemmällä enemmän”

Jos haluat tehokkaan kuntosaliohjelman, tämä mies hoitaa homman raudanlujalla kokemuksella. Jarno on koulutukseltaan liikuntalääketieteen approbaturin suorittanut kuntohoitaja ja on suunnitellut kuntosaliohjelmia kaikenlaisille asiakkaille jo yli 25 vuotta. Jarno vetää myös kahvakuula- ja kuntonyrkkeilytreenejä.

OLOTrainer

Jari Lehtonen

”Asioilla on taipumus järjestyä”

Jari on ohjannut rauhallisen varmalla otteella Naantalin Kylpylässä jo 20 vuotta. Tämä kokenut liikunnanohjaaja on FISAF-kuntosaliohjaaja ja -Personal Trainer ja ohjaa myös kahvakuula- ja Hydrotraining-tunteja.

Salilla Jari luottaa tuttuihin, mutta tehokkaisiin liikkeisiin: lempiliike on etukyykky ja OLOFitnessin laitteista eniten kuluu jalkaprässi. Vapaalla Jari vaihtaa vauhdikkaampiin lajeihin – hän hyppää maantiepyörän selkään, rullaluistelee, hiihtää tai höntsää jäällä.

OLOTrainer

Henna Anttalainen

”Kaikki tai ei mitään”

Tämä tinkimätön monitoiminainen ohjaa vankalla kokemuksella sekä maalla että vedessä. Henna on Trainer4You Personal Trainer, Spartan Gear -kahvakuulaohjaaja ja SUH-vesitreeniohjaaja. Henna ohjaa myös M.A.X Training -tunteja ja Hydrotraining-vesiliikuntaa.

Itse Henna tekee mielellään salilla toiminnallista treeniä, harrastaa juoksua ja lenkkeilee koiran kanssa. Hennan lempilaite OLOFitnessillä on Matrix-porraskone sekä perinteiset mutta aina monipuoliset vapaat painot.